Søk
Spar penger på julehandel med Credits kredittkort
24.11.2020

Spar penger på julehandel med Credits kredittkort

Julen er her snart igjen og mange opplever at den går hardt utover lommeboken. Kanskje er du en av de som kjenner på at julen kommer like brått på år etter år? Vi kjenner følelsen og har derfor samlet sammen 5 gode råd til hvordan du kan spare penger på julehandelen. Slik kan du få en jul som passer din lommebok og slippe å stresse for mye med gaver og innkjøp. Unngå å bruke mer enn du har mulighet til å betale tilbake og følg våre råd for enn mer økonomisk juletid.

 

Hvordan spare penger på julehandelen:

 

 1. Planlegg tidlig hva du trenger
  Planlegg julegavene og innkjøpene du skal foreta. Bestem deg for hvem du skal gi gaver til og hvor mye du skal bruke på alt fra gaver, pynt og mat. Lag deg et bilde over hvor mye julen totalt sett vil koste deg og følg planen din.

  Lag deg gjerne et budsjett for bedre oversikt. Hvor mye vil julen koste deg totalt sett? Har du pengene tilgjengelig eller må du benytte kredittkort? Dersom du benytter ditt kredittkort til julehandelen er det også viktig at du tar høyde for når du kan betale det tilbake.

 

 1. Vær tidlig ute og se etter gode tilbud
  Når du vet hva du skal kjøpe inn etter å ha fulgt punkt 1 er det lettere å se etter gode tilbud. I tiden før jul er det mange tilbud rundt om i butikkene og på nett, og store handledager som Black Friday og Cyber Monday kan være verdt å benytte seg av. Er du heldig kan du gjøre et kupp på gavene.

  I tillegg finner du mange spennende rabatter i fordelsprogrammet for Credits Gold. Følg også med på de eksklusive rabattkodene du mottar på e-post. Kanskje kan du finne noen gode tilbud der også. Spar penger der du kan og følg med på tilbudene.

 

 1. Handle gjerne på kreditt- men ikke mer enn du kan betale tilbake
  Har du funnet et godt tilbud du ikke kan la gå, men trenger penger for å kjøpe det nå? Da kan ditt Credits kredittkort hjelpe deg. Men husk at du da må betale inn beløpet ved forfall for at renter ikke skal påløpe.
 1. Skriv ønskeliste og samle inn andres ønsker
  Unngå å kjøpe gaver som aldri blir brukt. Ønsker de seg ikke noe kan det være verdt å se på alternative gaver som opplevelser, eller hjelpetjenester som barnevakt, flyttehjelp, hjelp til oppussing og lignende. Kanskje mottaker heller ønsker seg hjelp fremfor gaver? Tid er gjerne den gaven man setter mest pris på. Sett også et prisnivå på gavene sammen med venner og familie.

 

 1. Ta med byttelapp og kvittering - unngå å betale for feilaktige varer
  Om gaven ikke faller i smak eller det er feil på varen er det lettere dersom du har byttelapp eller kvittering. Handler du på nett med ditt Credits vil du også kunne ha en ekstra sikkerhet dersom du ikke får produktene du har betalt for. Ønsker du å lese mer om den ekstra tryggheten du har ved netthandel kan du lese her.

 

 

 

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå