Søk

          

Omfattende fordelsprogram fra Dealpass

             

Et av Norges mest omfattende program for fordeler, eksklusivt til Credits Gold kunder. Under ser du mer av hva fordelsprogrammet kan gi deg. Vi hører gjerne fra deg om du spørsmål, tanker eller tilbakemeldinger.

     

Logg inn

Eksklusivt for Credits Gold kunder

 

Som Credits Gold kunde får du nå mange fordeler inkludert i ditt kredittkort - helt gratis. Hundrevis av rabatter og gode tilbud venter på deg i portalen. Husk at du også får rabattgaranti dersom ditt rabattkort ikke blir akseptert på et rabattsted.

Mer enn 240 rabattsteder over hele Norge

Et bredt utvalg av lokale rabatter, landsomfattende fordeler og nettsteder. Her finner du noe for enhver smak. Alt du trenger å gjøre er å vise frem ditt fordelskort og få rabatt når du betaler med Credits Gold kredittkort.

Noen av de mest populære kategoriene

Lokale restauranter

Skal du ut å spise kan du prøve en av våre utvalgte restauranter til rabatterte priser. Ta med deg venner, kjente og kjære til noen av landets mest populære spiseteder. Her finner du alt fra lokale restauranter til landsdekkende kjeder.

Overnatting og velvære

Ut å reise? Få rabatter på populære overnattingstilbud over hele landet. Uansett om du ønsker et moderne eller et historisk hotell, rorbu eller resort. Vi er sikre på at du finner noe som passer deg. Eller kanskje du heller vil unne deg en dag med egenpleie hos en av våre populære rabattsteder?

Spennende opplevelser

Usikker på hvor din neste reise går? Få rabatter på unike opplevelser og destinasjoner både i inn- og utland.

 

Bredt utvalg butikker

Klær, sko, interiør, maling, kinobilletter og mye mer! Et bredt utvalg av både lokale butikker og nettbutikker. Handler du på nett får du enkelt rabatten din ved å benytte rabattkode når du betaler med ditt Credits Gold.

Ta med de du er glad i på restaurant

Ønsker du å ta med familie og venner ut for å spise? Hos de fleste restauranter gjelder rabatten for hele følget. La flere få ta del i fordelene med ditt kredittkort. Jo flere, desto bedre!

Slik fungerer fordelsprogrammet

For å se dine fordeler må du logge inn med ditt mobilnummer her: Logg inn

Når du har logget inn får du tilgang til alle dine fordeler. Her kan du sorterte på der du befinner deg for å se lokale rabatter eller sjekke ut hva som befinner seg der du har tenkt å reise.

Dersom du ønsker å benytte deg av en rabatt gjøres dette på ulike måter. Som oftest finner du en beskrivelse av hvordan på de ulike rabattene, men en generell regel er at nettbutikker har rabattkoder som du legger inn ved utsjekk når du betaler med ditt Credits Gold. Dersom du er på et fysisk rabattsted fremviser du ditt fordelskort ved betaling. Husk å benytte ditt Credits Gold som betaling.

For å finne ditt fordelskort kan du se det under fanen «slik får du rabatt»  når du har logget inn, eller du kan få det tilsendt på SMS ved å sende en SMS med kodeord «DP TFBANK» til 2010.

  

Ikke en Gold kunde? 

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 

Søk nå