Søk
hvordan spare penger med kredittkort
21.01.2021

Slik kan du spare penger med ditt kredittkort

De fleste av oss liker å spare penger og ikke bruke mer enn man må. Da er det kanskje fint å vite at du kan spare penger med ditt kredittkort. Mange tenker gjerne ikke over det, men bruker du ditt kort smart kan det være mye å spare. Fordelene som følger med kredittkortet gjør det ganske enkelt for deg som kunde å spare penger med kortet så lenge du bruker kortet riktig. Det vil si at du kan spare penger på kredittkortet dersom du betaler tilbake totalt utestående beløp ved forfall, unngår unødvendige renter og ikke lar gjelden bli høyere enn du klarer å håndtere.

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776

Les også: Derfor bør du bruke kredittkort når du handler på nett.

 

Spar penger med fordelsprogram og rabattkoder

Den første og mest åpenbare måten å spare penger på med ditt Credits kredittkort er å benytte deg av fordelsprogrammet tilknyttet Credits Gold og rabattkoder som du får tilsendt på epost. Husk at med Credits Gold har du tilgang til en rekke fordeler via fordelsprogrammet. Fordelene er spredt over hele landet, men også på nett. Ønsker du full oversikt over fordelsprogrammet kan du logge deg inn med ditt telefonnummer: Logg inn i fordelsportalen.

Her er noe av det du kan spare penger på med fordelsprogrammet på ditt kredittkort.

Få rabatt på ferien

Hvor går ferien i år? En ferie kan ofte bli dyrere enn man hadde tenkt seg dersom man ikke aktivt ser etter gode tilbud og sammenligner priser. For overnatting kan du se etter hoteller både innenlands og utenlands med gode tilbud i vårt fordelsprogram. I tillegg til gode rabatter på enkeltstående hoteller og spa får du rabatt hos hele Thon Hotels kjeden.

Skal du i tillegg leie bil eller planlegger en roadtrip får du hele 10% rabatt på bilutleie hos Sixt og 15% hos AVIS.

Gjør noe gøy i hverdagen til rabatterte priser

Hverdagen kan fort bli ensformig nå i disse tider. Da kan det være gøy å gjøre noe mer ut av hverdagen. Enten ved å prøve noe nytt eller å gjøre en aktivitet du liker. Uansett om du vil gå på kino, teste escaperoom, spille paintball eller bowle finner du mange gode tilbud på aktiviteter med inntil 30% rabatt. Se hvilke aktiviteter som er nær deg og ha det gøy!

Rabatter også til bilen

Bil er en stor utgift for mange og kan ofte bli dyrt når den må gjøres noe med. Da kan det være greit å spare litt på ulike tjenester og utstyr til bilen. I fordelsprogrammet finner du rabatter på blant annet tjenester hos Riis Bilglass, bilpleie, dekk og mer.

Spis godt med rabatt på mat

Et godt måltid gjør underverker uansett om du spiser alene eller sammen med noen. En av hovedsatsingene til fordelsprogrammet er å gi deg gode rabatter hos restauranter landet over. Kanskje er en av disse favoritt restauranten din?

Vil du heller lage en god middag hjemme kan rabatten på Adams Matkasse være noe for deg.

Se vilkårene for hver enkelt rabatt i fordelsportalen.

 

Unngå å tape penger på useriøse nettbutikker

Bruker du kredittkort når du handler på nett får du, uten ekstra kostnader, et sikkerhetsnett dersom selger ikke respekterer forbrukerrettighetene eller har gått konkurs. Skulle du være veldig uheldig og kontoopplysninger kommer på avveie, er det også en ekstra sikkerhet å vite at pengene ikke blir trukket fra din personlige lønnskonto. Ved å bruke Credits kredittkort når du handler, bærer vi en del av risikoen for deg. 

I noen tilfeller oppstår det også problemer med bestillingen din som for eksempel feil på varen dårlig kvalitet eller kanskje varen din aldri ble levert. Dersom du da ikke blir enig med selger om en god løsning på dette vil det være enklere for deg å trekke tilbake transaksjonen dersom det er gjennomført gjennom et kredittkortselskap. Henvender du deg til kortutsteder dersom det oppstår problemer vil du få bistand til å løse saken, enten med selskapet eller vedkommende du kjøpte produktet av.

Vi i Credits ønsker å yte best mulig kundeservice til våre kunder. Derfor samarbeider vi med Nordens ledende betalingsløsning Nets AS slik at vi kan gi kundene våre en trygg saksbehandling i reklamasjonssaker.

 

Ikke gå glipp av gode tilbud

Selv om en vare man trenger plutselig kommer på tilbud er det ikke nødvendigvis alltid man har pengene til det der og da. Da kan du enkelt betale med ditt kredittkort og utsette betalingen rentefritt til neste fakturaforfall. Husk at dersom du må fordele beløpet utover flere måneder er det lurt å se hvor mye du sparer på tilbudet i forhold til rentene som påløper etter.

 

Benytt forsikringene inkludert i kortet

Mange har flere forsikringer enn de strengt tatt trenger. Har du Credits Gold kredittkort kan du enkelt spare penger ved å benytte forsikringene du har inkludert i kortet. Husk å sammenligne vilkår for de ulike forsikringene slik at du er godt sikret dersom du skulle ha behov for det. I Credits Gold har du både reiseforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert.

Les mer om reiseforsikring på kredittkortet her.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå