Søk
Image of a cozy bakery in Oslo
28.05.2020

Hva kan du gjøre for å støtte dine lokale bedrifter?

Hele landet står nå i en spesiell situasjon. Mange er permittert og mange bedrifter sliter med å få økonomien til å gå rundt. Dersom vi etter denne utfordrende tiden skal ha det mangfoldet av lokale bedrifter som vi ønsker er det viktig at vi handler hos de også nå og støtter de på best mulig vis. Men hvordan kan vi bidra?

Heldigvis er det flere måter å bidra på. Vi har samlet en liste over hvordan vi sammen kan støtte lokale bedrifter og ta vare på hverandre i denne tiden.

Nettbutikk

Mange lokale butikker har nå også nettbutikk. Dersom du skal foreta et kjøp nå, hvorfor ikke støtte en lokal aktør?

Behold dine abonnementer og medlemskap

Ditt lokale treningssenter tilbyr gjerne kompensasjon. Dersom du kan unnvære den støtt opp om dine treningssentre og medlemskap i organisasjoner selv om du ikke får fullt utbytte av det her og nå. Eller dersom mulig velg kompensasjoner som gir deg goder senere i kundeforholdet. Det er kanskje det som må til for at de skal kunne være der for deg når de får lov til å åpne igjen.

Hjemlevering og bestilling via sosiale medier

I det siste har også flere bedrifter via sosiale medier startet opp med å levere varer hjem til kunder som bestilles via sosiale medier. Det betyr at du også kan bestille fra mange mindre butikker som ikke vanligvis har nettbutikk. 

Takeaway eller hjemlevering

Benytt restaurantene rundt deg som tilbyr takeaway eller hjemkjøring. De får støtte i en vanskelig periode og du får et godt måltid!

Bidra til å skape engasjement

Har du ikke økonomi til å støtte de økonomisk akkurat nå kan du vise din støtte på andre måter.

Noe av det viktigste for mange lokale bedrifter er å bli sett- at folk vet at de eksisterer. Hjelp med å skape engasjement rundt lokale bedrifter i sosiale medier eller snakk om de til venner og kjente. Alle monner drar for små bedrifter.

Fremskynd planlagte kjøp og tjenester

Skal du ha bilen på verksted i nærmeste fremtid? Ta timen nå når køen er kort. Eller skal du kanskje ha en ny sofa? Dette er en fin tid for å foreta denne type investeringer.

Hold avstand og ta forhåndsregler

Ta de forhåndsregler som er satt når du handler fysisk i butikken. Hold avstand til andre kunder og de ansatte. Slik sørger vi for at de kan holde seg friske. Benytt gjerne også kontaktløs betaling når du betaler. Vi har økt grensen for kontaktløs betaling til kr 600,- for å gjøre det hele litt lettere. På den måten minimerer vi smittespredning når vi er ute blant andre.  

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 

 

Søk nå