Søk
A modern bridge with a view of a landscape with a river and surrounding mountains.
21.06.2021

Utvidet reiseforsikring til norgesferien

Inkludert i Credits Gold kredittkort får du en av Norges mest omfattende reiseforsikringer levert fra Gouda – en del av Gjensidige. Nå utvides den for sommeren slik at du er enda bedre forsikret under din Norgesferie. Senk skuldrene og nyt ferien din uten bekymringer.


Eks: Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits

Begrenset periode

Perioden for den utvidede reiseforsikringen er begrenset og gjelder fra og med 15 juni 2021 til og med 15 september 2021. Når perioden utgår vil tidligere avtalevilkår igjen være gjeldende.

Hva dekker forsikringen?

I hovedsak gjelder alle forsikringsdekningene i vilkårene når du reiser i Norge med noen få unntak. Det betyr at selv om det i vilkårene står at forsikringen dekker kun ved reiser utenfor Norden, gjelder forsikringen nå også ved reiser innad i Norge. En god nyhet for deg som for eksempel skal leie bil. 

Unntakene for norske reisende i Norge er:

  • Behandling på privatsykehus/ klinikker / leger
  • Dekning på privatansvar (Punkt 8. Likevel dekkes «Egenandel på leiebil», punkt 8.1.1)
  • Dekning på rettshjelp (Punkt 9)

Vilkårene for dekning av forsikringen må oppfylles på samme møte som før. Det vil si at 50% av din reise må betales med ditt Credits Gold kredittkort, en-dags reiser er kun dekket dersom det benyttes fly og lignende. Se de fullstendige vilkårene for reiseforsikring her.

Ved behov for medisinsk hjelp

Dersom du trenger medisinsk hjelp under din Norgesferie er det for sikkerhetsskyld ikke Gouda Alarm du skal kontakte. Kontakt heller legekontoret, legevakten eller 113 ved nødstilfeller.

Melde skade

Når uhellet først er ute er det viktig å vite hvem man skal kontakte. Inkludert i forsikringen har du tilgang til assistanse 24 timer i døgnet – 365 dager i året, på følgende telefonnummer:

Gouda Alarmsentral 
Tlf. +45 33 15 60 60
e-post: alarm@gouda.dk 
faks: +45 33 15 60 61

Har du andre spørsmål eller skal melde inn mindre skader? 

Goudas kontor i Oslo
Tel. (+47) 21 40 85 00
E-post: skade@gouda.no 

 

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå