Søk
07.04.2021

Trygg reise med Credits Gold reise- og avbestillingsforsikring

Drømmer du om å reise igjen? Det forstår vi godt! Mange har allerede startet å bestille sommerens reiser. Tenker du på det samme kan det være greit å vite hva reise- og avbestillingsforsikringen inkludert i ditt Credits Gold dekker.  

Husk at du må betale 50% av reisen eller mer med ditt Credits Gold for at reiseforsikringen skal være gyldig.  

 Eks: Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits

Forsikring fra Gouda Reiseforsikring 

Reiseforsikringen inkludert i Credits Gold kredittkort leveres av Gouda, en del av Gjensidige . Gouda tilbyr en av markedets beste reise- og avbestillingsforsikringer til våre kunder. I tillegg til en omfattende forsikring og gode forsikringssummer betaler du heller ingen egenandel dersom uhellet skulle være ute.  

 

Koronaviruset og reiseforsikring 

Gouda har samlet en rekke spørsmål og svar om forsikringen på sine sider. Blant annet gir de deg god informasjon om hva som dekkes av reise- og avbestillingsforsikringen i forbindelse med koronaviruset og situasjonen vi er i. Lurer du på noe mer enn det du finner svar på her er du alltid velkommen til å kontakte Gouda direkte. 

 

Se spørsmål og svar om koronaviruset og reiseforsikring her. 

 

Avbestillingsforsikring og reiseavbrudd 

Det er ikke alt man kan forutse. Skulle du bli rammet av akutt sykdom eller ulykke før avreise vil du kunne få dekket inntil kr 300.000,- ved avbestilling av reisen. Må du avbryte reisen før planlagt på grunn av sykdom kan du få dekket inntil kr 100.000,- 

 

Medisinsk forsikring med ubegrenset sum ved sykdom 

Med en 24-timers døgnåpen alarmsentral er hjelpen nær når du trenger den. Alarmsentralen har leger, spesialister, sykepleiere og kriseteam som kan sikre hurtig hjelp. Skulle du bli syk på din reise dekker forsikringen ubegrenset sum for medisinske utgifter.  

 

Privatansvarsforsikring dekker inntil kr 20.000,- i egenandel på leiebil 

Reis stressfritt med leiebil. Skulle uhellet være ute er hjelpen du trenger nær. Inntil kr 20.000,- dekkes på egenandel ved skade på leiebil. Forsikringen for egenandel på leiebil kommer inn under privatansvarsforsikringen som omfatter erstatningsansvar man pådrar seg for skade voldt på annen person eller andres ting i forsikringstiden.   

 

Reisegodsforsikring  

Opplever du forsvunnet eller forsinket bagasje, eller flyet ditt er mer enn 4 timer forsinket kan du kreve kompensasjon for dette. Så står du ikke strandet uten nødvendige toalettsaker og utstyr. I tillegg dekker forsikringen tap og skade på reisegods. Se vilkår for utfyllende informasjon om hvordan forsikringen dekker ulike typer reisegods.  

 

I tillegg til overnevnte forsikringer er følgende også inkludert i din forsikring: ulykkesforsikring, sykeledsagelse/tilkallelse, hjemkall, retthjelpforsikring, forsinkelser og personlig sikkerhet. Disse kan du lese mer detaljert om i vilkårene for forsikringen.  

 

Ønsker du å vite mer om hva reiseforsikringen dekker kan du lese vilkårene her.  

 

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå