Søk
Road seen from above in an autumn forest.
28.05.2020

Reise med Credits Gold kredittkort

En felle mange går i når de er ute å reiser er at de bruker sitt vanlige bankkort i stedet for kredittkort. Visste du at det er flere fordeler med å heller benytte ditt kredittkort på reise? Spesielt ved utenlandsreiser kan man oppleve problemer med transaksjoner og betalinger man foretar. Da kan det være greit å vite at i mange tilfeller har du blant annet har flere rettigheter dersom du har benyttet ditt kredittkort. 

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits


Unngå å betale gebyrer og avgifter på ferie

Betaler man med kredittkort i utlandet unngår man som oftest å betale dyre gebyrer og avgifter for transaksjoner. Credits Gold er et helt gebyrfritt kredittkort med over 25 millioner brukersteder verden over. Man kan dermed handle uten ekstra kostnader. Husk at det alltid lønner seg å gjennomføre kjøp eller minibankuttak i lokal valuta. Får du tilbud om å gjøre handelen/uttaket i NOK, risikerer man å bli belastet for vekslingskurs.

 


Større sikkerhet ved bruk av kredittkort

Betaler man med kredittkort på reise vil man ha større sikkerhet enn ved bruk av vanlig bankkort. Skulle man bli trukket for mye ved et kjøp eller at man opplever andre former for svindel vil sannsynligheten for at man får pengene igjen være mindre hvis man benytter seg av et vanlig bankkort. Betaler man derimot med et kredittkort har man flere rettigheter og man vil få deres bistand i å løse saken. Vi i Credits er opptatt av å gi den beste kundeservicen til våre kunder og kan med sikkerhet si at våres kunder vil få en trygg saksbehandling av svindelsaker. I tillegg er det en trygghet i å ha med et ekstra kort dersom man er uheldig og mister eller blir frastjålet kortet på ferie i utlandet. 

 


Oversikt over forbruk

Ha full kontroll over forbruket ditt på ferien ved bruk av Credits Gold. Man har som regel flere utgifter som trekkes fra brukskontoen, hvor dette skaper mindre oversikt over hva pengene har gått til. Bruker man kredittkort kan det derimot være lettere å få oversikt over hvor mye ferien har kostet. Det er dermed lettere å holde seg innenfor feriebudsjettet. Med Credits Gold kan man enkelt sjekke saldo og sine kjøp på MinSide

 


Kjøp reisen med kredittkort og få reise- og avbestillingsforsikring inkludert 

Dersom du betaler minst halvparten av reisen med Credits Gold får du da reise- og avbestillings inkludert. 

Når man skal ut å reise er det fint med reiseforsikring om det uheldige skulle hende. Med Credits Gold kredittkort får man inkludert reiseforsikring fra Gouda forsikring, som er et av landets beste reiseforsikringer. Man slipper dermed å bruke penger på å tegne en separat forsikring for å kunne reise trygt. Forsikringen gjelder: 

  • Ubegrenset sum på sykdom, hjemtransport, reisegods og evakuering
  • Inntil kr. 20.000 i egenandel på leiebil på reisen
  • Inntil kr. 300.000 på bestilling
  • Dekning av forsinket bagasje etter fire timer
  • Erstatning for ikke-brukte reisedager

Avbestillingsforsikringen omfatter avbestillingsomkostninger som påføres sikrede i henhold til fastlagte bestemmelser av transportør, reisearrangør eller hotell. Forsikringen dekker dersom reisen ikke kan gjennomføres som følge av akutt og behandlingskrevende sykdom, alvorlig ulykkesskade eller dødsfall. Les vilkårene for Gouda reise- og avbestillingsforsikring her.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå