Søk
rabattkode på kino - popkorn
03.02.2021

Rabatt på kino med Credits fordelsprogram

På jakt etter gode rabatter på kino? Med Credits Gold fordelsprogram får du inntil 30% rabatt på kino. Vi gjør det billigere for deg å dele en god kinoopplevelse med venner og familie.

Se også: 8 gode grunner til å betale med kredittkort

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000.0./12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits

Her får du rabatt på kino

I vårt Credits Gold fordelsprogram får du rabatt på kinobilletter hos ODEON kino når du betaler med Credits Gold kredittkort. ODEON kino er Norges største kinosenter. Landets eneste IMAX – ODEON Oslo har hele 14 saler, hvor den største salen har Nordens største kinolerret. Med tilgang på det ypperste av moderne lyd og bilde på kino får du en av de beste kinoopplevelsene på markedet. Du finner ODEON kino i Ålesund, Ski, Sandvika, Oslo, Lillestrøm, Moss, Sandnes, Sarpsborg, Sotra, Stavanger og Ålesund. Hos ODEON kino får du filmopplevelser for alle.

Slik fungerer rabatten

Rabatten består av en redusert fastpris på verdikoder til billetter ved ODEON kino. Ordinær pris på en kinobillett kan gå opp mot kr 150. En verdikode på billett kan kjøpes for kr. 95 og gir deg opp mot 30% rabatt på dine billetter. Vilkårene for rabatten finner du ved bestilling av billett.

Se mer om rabatt på kino i vårt fordelsprogram.

Flere rabatter i fordelsprogrammet

I vårt fordelsprogram finner du flere hundre rabatter over hele landet. Noen rabatter er lokale som restauranter og butikker nær deg. Ellers finner du rabatter på hoteller, leiebil, matkasser og spennende nettbutikker. Ønsker du flere nye opplevelser kan du finne rabatt på dette også.

For mer informasjon om fordelsprogrammet se her.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå