Søk
09.09.2020

Hva er det beste kredittkortet for deg?

Mange sliter med å finne ut hvilket kredittkort som passer best for dem. Hva forventer du av et kredittkort og hva skal du bruke det til? Vi sammenligner våre kredittkort til ulikt bruk slik at du enkelt kan finne det beste kredittkortet for deg. For å avgjøre hva som er det beste kredittkortet for deg må du tenke over hva du ønsker å bruke kortet til. Trenger du kredittkort til å handle på nett, som et kort kun til mat og handel i hverdagen, et kort i tilfelle man skulle trenge det eller kanskje et kort til reiser både innen- og utenlands? 

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits

Kredittkort til hverdags

Hos Credits kan du søke om to ulike typer kredittkort. Det ene er Credits Blue og det andre Credits Gold. Begge kortene fungere perfekt til hverdagsbruk, men dersom du er ute etter et helt enkelt kredittkort er kanskje Credits Blue beste kredittkort for deg. Til hverdags er det ofte fordelene man får av et kredittkort generelt sett det man er ute etter, og ikke tilleggfordeler som reiseforsikring og lignende. Derfor er det mange som velger et kredittkort uten store tilleggsfordeler, men som bare fungerer til akkurat det man har behov for. Et kort som gir deg en ekstra sikkerhet for uforutsette situasjoner, mulighet for betalingsutsettelse, eller bedre oversikt over forbruket på et spesielt område som for eksempel matvarer. 

Mulighet for betalingsutsettelse

Det er mange fordeler med kredittkort til hverdags som blant annet muligheten til å utsette betalingen i inntil 43 dager helt rentefritt. Ønsker du å utsette betalingen etter fakturaforfall er det også muligheter for dette med rentepåslag, så lenge du betaler inn minstebeløpet på fakturaen. 

Gebyrfritt kredittkort

Både Blue og Gold er gebyrfritt kredittkort som vil si at du ikke betaler noen form for årsgebyr eller gebyrer ved minibankuttak og lignende. Dette gjør det til et godt alternativ som ekstrakort uten at det koster deg noe, så lenge du betaler benyttet beløp innen fakturaforfall.

Ønsker du et enkelt kredittkort uten noe ekstra tilleggsfordeler er Credits Blue kortet for deg. Kortet er enkelt, men fungere ypperlig som et backup kort, eller som et kort dedikert til spesifikke ting i hverdagen som for eksempel et matkort. I tillegg gir det deg alle de grunnleggende fordelene du får gjennom et kredittkort. 

Ønsker du derimot et kredittkort med rabatter som du kan benytte deg av i hverdagen i tillegg til alle de andre fordelene du får hos Credits Blue, så er Credits Gold kortet for deg. 

 

Kredittkort til netthandel

Skal du handle på nett med kredittkort er det flere punkter hvor kortet faktisk gir deg fordeler. Noen av fordelene er grunnleggende inkludert, rett og slett bare på grunn av at kortet er et kredittkort. Andre fordeler er tilleggsfordeler som for eksempel rabattkoder på nettbutikker, opplevelser og mye mer. Så gjenstår spørsmålet: hva er det beste kredittkortet til deg som handler mye på nett? 

Fordeler til netthandel

Fordelene med kredittkort til netthandel er mange, men noen av de er: 

  • Ekstra betalingssikkerhet
  • Mulighet for lengre betalingstid ved å utsette betalingen
  • Pengene trekkes ikke fra din personlige bankkonto
  • Ekstra trygghet ved leveringsproblemer fra leverandør

Disse punktene kan du lese mer om i denne artikkelen:  Se mer om hvorfor du bør bruke kredittkort på netthandel.

Både Blue og Gold har disse fordelene inkludert, men på et punkt som ikke er nevnt tidligere skilles de fra hverandre, og dette er noe vi vet mange som handler på nett er på jakt etter. Med Credits Gold får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet vårt som inkluderer rabatter hos mange norske nettbutikker. I tillegg innhenter vi ofte gode tilbud fra våre samarbeidspartnere slik at du kan få tilgang på gode tilbud i nettbutikker som ikke vanligvis er inkludert i vårt faste fordelsprogram. 

 

Kredittkort til reise

Så er spørsmålet hva er det beste kredittkortet for deg som liker å reise? Igjen har begge kredittkort mange fordeler for deg som reiser. Blant annet:

Gebyrfrie minibankuttak 
Trygghet og sikkerhet ved å bruke betalingskort uten ID 
God oversikt over forbruk

Les gjerne mer om hvorfor du burde reise med Credits kredittkort her. 

Ønsker du å bruke kredittkortet til reise vil vårt Credits Gold ha de beste fordelene for deg. Med dette kortet får du en av markedets mest omfattende reiseforsikringer inkludert. Reiseforsikringen leveres av Gouda, en del av Gjensidige. Ønsker du å lese mer om forsikringen og dens vilkår? Se her. 

Selv om Gold absolutt er det beste kredittkortet å ta med seg på reise vil du også oppleve fordeler ved å ta med Blue på ferieturen, rett og slett fordi et kredittkort gir deg en ekstra trygghet på reisen.

 Og hva med deg som ønsker å bruke kredittkortet til både hverdag, netthandel, reise og det som er? Da er nok Credits Gold det beste kredittkortet for deg. 

Ønsker du å vite mer om fordeler med å betale med kredittkort?

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå