Søk
A checkout desk from a store seen from above. Customer paying with her smartphone.
28.05.2020

Hva er betalingsforsikring?

Vi vet at mange kjenner på usikkerhet i disse tider. Situasjonen er ekstraordinær og det er vanskelig å forutsi hva man har i vente den neste perioden. Vi håper du og dine har det bra under omstendighetene. Flere av våre kunder har i dag tilleggsproduktet betalingsforsikring på sitt Credits kredittkort og noen av dere har kanskje behov for å benytte seg av den i denne spesielle tiden. 


Med betalingsforsikring trenger du ikke bekymre deg for betjening av utestående gjeld på ditt kredittkort dersom du skulle blir arbeidsledig eller sykemeldt. Ved uforutsette og vanskelige livssituasjoner vil forsikringen kunne dekke månedlige utgifter på ditt kredittkort.

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits


Dette dekker betalingsforsikringen

Dersom du skulle bli arbeidsledig/permittert, sykmeldt eller innlagt på sykehus (selvstendig næringsdrivende), så kan det være vanskelig å betjene utestående på ditt kredittkort. Med betalingsforsikring hos oss så trenger du ikke bekymre deg for dette. Ved uforutsette og vanskelige livssituasjoner vil forsikringen kunne dekke dine månedlige utgifter på kredittkortet.

Betalingsforsikringen dekker 5 % av utestående saldo per måned og etter 150 dager/5 måneder blir så utestående saldo på kredittkortet slettet i sin helhet. Forsikringen gir trygghet for deg og dine nærmeste.


Vilkår

I vilkårene kan du lese mer om hva som dekkes av forsikringen. Her finner du også mer informasjon om hva du har krav på ved skade.

Se vilkårene her.

 


Melde skade

Skal du melde inn skade? Skademelding sendes direkte til forsikringsselskapet du er forsikret gjennom med ditt Credits Gold. Du finner skjema til utfylling her.

 


Har du ikke betalingsforsikring?

Har du ikke betalingsforsikring per i dag kan du enkelt legge til dette via MinSide.

Betalingsforsikring koster 0,9% av utestående saldo på kredittkortet. For eksempel: Dersom utestående saldo er kr. 1 000,- vil du betale kr. 9,- i mnd.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 

 

Søk nå