Søk
10.08.2020

Dette bør du sjekke på kredittkortet etter ferien

Å ta med kredittkortet på ferie er for mange en selvfølge. Dette er det flere grunner til, blant annet flere rettigheter knyttet til bruken av kortet eller som en ekstra trygghet dersom det vanlige bankkortet skulle gå tapt eller av en eller annen grunn ikke skulle virke.

Nå når ferien nærmer seg over er det spesielt en ting som er viktig å sjekke opp i før hverdagen starter, nemlig transaksjonene dine.  Det er fort gjort å bruke litt mer penger enn ellers når man er på ferie, og dermed lettere å miste oversikten over hva man har brukt de på.

Se også: 5 råd for sikker bruk av kredittkort.

Sjekk fakturaen for ditt kredittkort

Når du mottar månedenes faktura er det viktig at du sjekker opp i transaksjonene dine. Sjekk gjerne opp mot kvitteringer og tenk gjennom hva du har benyttet kredittkortet ditt på denne måneden. Dersom du finner transaksjoner du ikke gjenkjenner er det viktig å ta grep så fort som mulig. Det er også lurt å sjekke om du har blitt dobbeltbelastet for en tjeneste eller vare.

Dersom du oppdager ukjente transaksjoner på ditt kredittkort bør du sperre kortet til du har fått avklart hvor de kommer fra. Dette kan du gjøre via vår døgnåpne sperretjeneste eller ved å logge deg inn på MinSide og midlertidig sperre kortet der.

  • Ring sperretjenesten
    Ring direkte til vår døgnåpne sperretjeneste som kan nås på tlf. 56 99 92 00 eller +47 56 99 92 00 fra utlandet.
  • Sperr kredittkortet via MinSide
    Du kan enkelt sperre kredittkortet ved å logge inn på MinSide

Har du mistet kredittkortet? Se hva du bør gjøre dersom du mister kortet ditt.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå