Søk
03.06.2021

Derfor er betalingsforsikring lurt å ha

Man planlegger aldri å komme ut for en ulykke, få en skade eller komme i en situasjon hvor livet blir snudd på hodet. I noen tilfeller kan likevel ulike hendelser treffe oss, og vi havner i en livssituasjon som fører til at man i en periode ikke har mulighet for å betjene gjelden helt eller delvis. Eksempel på denne type livssituasjon er langvarig sykdom, arbeidsledighet eller kritisk sykdom. I disse situasjonene foregår det ofte så mye annet i tillegg at det siste man ønsker å tenke på er økonomiske bekymringer. Det er her betalingsforsikringen kommer inn i bildet og kan hjelpe.

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits

 

Flere grunner til å velge betalingsforsikring

Det er flere grunner til at man burde velge betalingsforsikring når man tar opp gjeld, både for egen skyld og eventuelt pårørende man har nær. Skap trygge rammer for økonomien din ved å sikre deg mot uforutsette hendelser, så slipper du blant annet å tenke på hva som skjer med din gjeld dersom du havner i uforutsette og vanskelige livssituasjoner. Dette kan spare både deg og dine nærmeste for mange bekymringer.

  1. Trygghet for det uforutsette.
  2. Mindre belastning på familien i en vanskelig tid.
  3. Lette på økonomisk usikkerhet i perioden hvor gjelden ikke kan betjenes.
  4. Koster en fast, lav månedlig prosentsats av utestående beløp.

 

Slik fungerer det

Havner du i en situasjon hvor du blir arbeidsledig/permittert, sykmeldt eller innlagt på sykehus (selvstendig næringsdrivende) vil forsikringen kunne dekke dine månedlige utgifter på kredittkortet.

Betalingsforsikringen dekker 5 % av utestående saldo per måned inntil kr 9.000.  Etter 150 dager/5 måneder blir så utestående saldo på kredittkortet slettet i sin helhet, men maksimalt inntil kr. 200.000.

 

Krav til deg som ønsker betalingsforsikring

  • Du må være mellom 18-64 år.
  • Være privatperson eller selvstendig næringsdrivende.
  • Folkeregistrert adresse og faktisk bosted i Norge ved tegning.
  • Fast ansatt hos en og samme arbeidsgiver i en periode på minst 6 sammenhengende måneder direkte før tidspunktet for tegning, samt ha en stillingsgrad som tilsvarer minimum 22 timer pr uke.
  • Være fullt arbeidsfør og ikke motta sykepenger, arbeidsavklaringspenger eller lignende.

Les mer om vilkår for forsikringen her.

 

Dette koster forsikringen

Betalingsforsikring koster 0,9% av utestående saldo på kredittkortet. For eksempel: Dersom utestående saldo er kr. 1 000,- vil du betale kr. 9,- i mnd.

Forsikringen leveres av AMTrust. Vil du melde skade kan dette meldes til company@crawco.no eller ring 67 55 25 00. 

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå