Søk
Image of a shop's wall full of clothes.
28.05.2020

Derfor bør du bruke kredittkort når du handler på nett

Tenker du over hvilket kort du benytter når du handler på nett? Det burde du. Rett og slett fordi den ene korttypen gir deg flere fordeler og rettigheter enn den andre. Vi snakker selvfølgelig om kredittkort og debetkort. Et kredittkort gir deg blant annet disse fordelene ved netthandel: 

Ekstra betalingsikkerhet

Visste du at betaling med kredittkort vil gi deg en ekstra sikkerhet ved handel på nett? Bruker du kredittkort når du handler på nett får du, uten ekstra kostnader, et sikkerhetsnett dersom selger ikke respekterer forbrukerrettighetene eller har gått konkurs. Skulle du være veldig uheldig og kontoopplysninger kommer på avveie, er det en ekstra sikkerhet å vite at pengene ikke blir trukket fra din personlige lønnskonto som vi kommer til i neste avsnitt. Ved å bruke Credits kredittkort når du handler, bærer vi en del av risikoen for deg. 

Pengene trekkes ikke fra din personlige bankkonto

Og med dette følger det mange fordeler. Når man handler på nett overlater man kontoinformasjon til stadig flere. Dess flere som vet om kontoinformasjonen din dess større er sannsynligheten for at en useriøs aktør vil benytte seg av den. Betaler du med ditt kredittkort får ikke aktørene tilgang til din personlige konto. Du vil også enkelt kunne kontrollere pengebruken på din faktura. Her får du oversikt over alle dine transaksjoner og du kan se om det er transaksjoner du ikke gjenkjenner. Det gjør det også lettere for deg å se hvilke utgifter og kjøp du har foretatt dersom du ønsker bedre kontroll over økonomien. 

Problemer med levering

Hvis andre problemer oppstår som feil på varen, om man er misfornøyd med varen, eller rett og slett at varen du bestilte aldri ble levert, vil det være lettere å trekke tilbake transaksjonen hvis det er gjennomført gjennom et kredittkortselskap. Henvender man seg til kortutstederen om det oppstår problemer vil man få deres bistand i å løse saken med selskapet eller vedkommende man kjøpte produktet av. Vi i Credits er opptatt av å gi den beste kundeservicen til våre kunder. Da vi samarbeider med Nets AS, som er Nordens ledende betalingsløsning, kan vi med sikkerhet si at kundene våre får en trygg saksbehandling av reklamasjonssaker.

Flere tips til trygg netthandel

Ønsker du flere tips for en trygg netthandel? Vi har samlet en rekke tips til deg her. 

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 

 

Søk nå