Søk
01.06.2021

Credits Gold kredittkort på topp i sammenligning

Synes du det er vanskelig å navigere seg frem blant alle kredittkortene på markedet for å finne beste kredittkort for deg? Det forstår vi godt. Å navigere seg frem i utvalget av kredittkort i Norge kan være vanskelig. Det er mange aktører å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne frem til hva som skiller de ulike kredittkortene. Leter du etter et kredittkort med mange fordeler kan Credits Gold være det riktige kortet for deg. Men hva er det som gjør Credits Gold kredittkort så bra? 

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits

Les også:  

Hva er det beste kredittkortet for deg? 

Credits - et trygt og sikkert kredittkort: Slik jobber vi med sikkerhet 

 

Hvorfor velger kundene våre Credits Gold?

Credits Gold er et kredittkort med konkurransedyktige fordeler hvor du også kan være trygg på at vi jobber kontinuerlig for å forbedre kortet etter våre kunders tilbakemeldinger. Slik ønsker vi å skape det beste kredittkort for deg og et kort som gir deg akkurat det du trenger- og litt til. Med Credits Gold får du en av kredittkortmarkedets laveste renter, omfattende fordelsprogram, reiseforsikring og id-tyveriforsikring inkludert. For de som er interessert i design og kortets utseende får du et kredittkort med et moderne og unikt design. I tillegg får du tilgang til et utvalg av rabattkoder og inntil 43 dager rentefri betalingsutsettelse. 

Se mer om fordelene med Credits Gold 

 

Gode tilbakemeldinger fra våre kunder

Som et av markedets mest omfattende kredittkort, med et bredt utvalg av fordeler, ligger Credits Gold på topp hos flere sammenligningssider. I tillegg til å benytte sammenligningssider, hvor Credits Gold ofte kommer godt ut, benyttes gjerne omtaler fra de eksisterende kundene våre når man vurderer å skaffe seg et av våre kredittkort. Vi er stolte av å være en bank med hele 4.5/5 stjerner på Google anmeldelser og vi er ydmyke for alle de gode tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Kundeservicen vår er en av de fordelene kundene våre trekker frem aller mest i sine tilbakemeldinger. Credits skal ikke bare være gode på kundeservice- vi skal være helt rå. Og det skal du som kunde merke i alle ledd hvor du kontakter oss. 

Se våre tilbakemeldinger på Google 

 

Credits Gold på toppen av sammenligningssider

Credits Gold ligger på topp hos mange sammenligningssider. Nå er vi også Credits Gold på toppen av Dagbladets sammenligningsside for kredittkort. Som et av markedets mest omfattende kredittkort, med konkurransedyktig rente og fullspekket av fordeler kommer Credits Gold godt ut sammenlignet med våre konkurrenter både hos Dagbladet, Kredittkort360 og hos andre sider som sammenligner kredittkort.  

 

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå