Søk
Laptop screen showing lines of code
02.06.2020

Credits- et trygt og sikkert kredittkort

Vi vet at trygghet er viktig for våre kunder når de betaler med kredittkort. For oss er det også viktig å levere sikre og stabile løsninger slik at du som kunde kan være sikker på at det er både trygt og enkelt å bruke ditt Credits. 

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits

Vi tar sikkerhet på alvor

Her i Credits tar vi sikkerhet på alvor og jobber derfor kontinuerlig for at Credits kredittkort skal være et av Norges sikreste kort. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge på at de kan bruke sitt kredittkort. Vi samarbeider med World Line, en verdensledende aktør innen kredittkortteknologi.  Dette gjør at våre systemer er tilrettelagt for å unngå problemer i betalingssystemene, slik at du skal slippe å bekymre deg for at kortet ditt ikke fungerer som det skal når du betaler. 

Slik jobber vi med sikkerhet

Vi jobber aktivt på flere måter med å ivareta din sikkerhet. Noe av det viktigste vi jobber med er å sørge for at det bare er du som har tilgang på dine opplysninger og mulighet til å benytte ditt kort. 

Bruk av Bank ID

Et av de viktigste verktøyene vi har for å ivareta din sikkerhet er Bank ID. Bank ID benyttes som hovedregel for å verifisere identiteten din. Du kan velge å benytte Bank ID med kodebrikke eller Bank ID på mobil. Bank ID benyttes ofte for å verifisere deg ved kjøp i nettbutikker, søknadsskjemaer eller innlogginger på nettbank og andre personopplysningssider.

Hvorfor må du verifisere deg?

Dette ekstra steget er der for å sørge for at dine opplysninger ikke kommer på avveie. Dessverre opplever fortsatt flere nordmenn årlig at deres identitet misbrukes. Som et ledd i å bekjempe dette har vi Bank ID med unike passord og verifiseringer som sørger for at bare du har tilgang til dine opplysninger og mulighet for å gjennomføre transaksjoner med ditt kort.

Verified by Visa

Credits kredittkort er et kort fra Visa. Verified by Visa en tjeneste som lar deg handle på internett med ekstra trygghet. Gjennom en enkel kontroll, bekrefter Verified by Visa din identitet når du betaler med ditt kredittkort i butikker merket VbV.  Beløpsgrensen for at Verified by Visa skal aktiveres er kr. 300,-. Verified by Visa benytter BankID eller BankID på mobil for å bekrefte din identitet.

Forsikringer

Trygghet er mer enn bare teknologien bak kortet. Trygghet er også det å ha noe å falle tilbake på dersom uhellet er ute. For både Credits Blue og Credits Gold kan du velge å legge til betalingsforsikring. Med denne forsikringen trenger du ikke bekymre for betjening av utestående gjeld dersom du skulle blir arbeidsledige eller sykemeldt. Les mer om betalingsforsikring her.

Med Credits Gold får du ID-tyveri forsikring inkludert i ditt kredittkort. Med denne forsikringen har du tilgang på juridisk bistand dersom du opplever å bli utsatt for ID-tyveri. Med forsikringen får du blant annet døgnåpen telefonassistanse som er klare til å hjelpe deg med begrensing av skadeomfanget. Du kan lese mer om ID-tyveri forsikring her.

Er du ute og reiser så kan det være greit å vite at dersom du bestiller mer enn 50% av turen med ditt Credits Gold kredittkort så er du dekket av en av markedets beste reiseforsikringer. Reiseforsikringen leveres av den populære aktøren Gouda. Se spesifikasjoner for reiseforsikringen her.

Når uhellet er ute

Dersom uhellet skulle være ute, og du enten har mistet eller blitt frastjålet ditt kort, har vi en døgnåpen sperretjeneste som kan nås på tlf. 56 99 92 00 eller +47 56 99 92 00 fra utlandet. Dette anbefaler vi også at du gjør dersom du tror at noen misbruker ditt kredittkort.

Det er viktig at du sperrer kortet med en gang du vet at det er mistet eller er borte.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå