Søk
Laptop screen showing lines of code
02.06.2020

Credits- et trygt og sikkert kredittkort

Vi vet at trygghet er viktig for våre kunder når de betaler med kredittkort. For oss er det også viktig å levere sikre og stabile løsninger, i tillegg til trygghet. Dette er kanskje ikke det mest spennende temaet å snakke om, men det er derimot veldig viktig. Og derfor velger vi å sette fokus på det.

 


Vi tar sikkerhet på alvor

Her i Credits tar vi sikkerhet på alvor og jobber derfor kontinuerlig for at Credits kredittkort skal være et av Norges sikreste kort. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge på at de kan bruke sitt kredittkort. Vi samarbeider med World Line, en verdensledende aktør innen kredittkortteknologi.  Dette gjør at våre systemer er tilrettelagt for å unngå problemer i de norske betalingssystemene, slik at du skal slippe å bekymre deg for at kortet ditt ikke fungerer som det skal når du betaler. 

Verified by Visa

 Verified by Visa en tjeneste som lar deg handle på internett med ekstra trygghet. Gjennom en enkel kontroll, bekrefter Verified by Visa din identitet når du betaler med ditt kredittkort i butikker merket VbV.  Beløpsgrensen for at Verified by Visa skal aktiveres er satt til minimum kr. 10 000. På denne måten kan du enkelt og trygt handle for småbeløp på internett, og så aktiverer vi Verified by Visa ved kjøp over kr. 10 000 – slik at du kan betale store beløp med ekstra sikkerhet. Verified by Visa benytter BankID for å bekrefte din identitet. 

Forsikringer

Trygghet er mer enn bare teknologien bak kortet. Trygghet er også det å ha noe å falle tilbake på dersom uhellet er ute. For både Credits Visa og Credits Gold kan du velge å legge til betalingsforsikring. Med denne forsikringen trenger du ikke bekymre for betjening av utestående gjeld dersom du skulle blir arbeidsledige eller sykemeldt. Les mer om betalingsforsikring her.

Med Credits Gold får du ID-tyveri forsikring inkludert i ditt kredittkort. Med denne forsikringen har du tilgang på juridisk bistand dersom du opplever å bli utsatt for ID-tyveri. Med forsikringen får du blant annet døgnåpen telefonassistanse som er klare til å hjelpe deg med begrensing av skadeomfanget. Du kan lese mer om ID-tyveri forsikring her.

Er du ute og reiser så kan det være greit å vite at dersom du bestiller mer enn 50% av turen med ditt Credits Gold kredittkort så er du dekket av en av markedets beste reiseforsikringer. Reiseforsikringen leveres av den populære aktøren Gouda. Se spesifikasjoner for reiseforsikringen her.

Når uhellet er ute

Dersom uhellet skulle være ute, og du enten har mistet eller blitt frastjålet ditt kort, har vi en døgnåpen sperretjeneste som kan nås på tlf. 56 99 92 00 eller +47 56 99 92 00 fra utlandet. Dette anbefaler vi også at du gjør dersom du tror at noen misbruker ditt kredittkort.

Det er viktig at du sperrer kortet med en gang du vet at det er mistet eller er borte.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå