Søk
28.05.2020

6 perler i Norge som er verdt et besøk på sommerens norgesferie

Drømmer du om sol og sommer? Det gjør vi også. Dette året skal sommeren i hovedsak nytes i eget land. Heldigvis er landet vårt fullt av unike perler som er verdt et besøk i løpet av norgesferien. Mange av de har du kanskje hørt om før, men de er likefullt verdt å ta turen til. I tillegg til en opplevelse utenom det vanlige bidrar du også til å støtte det lokale næringslivet rundt om i landet vårt. 

Husk å bestille turen med ditt Credits Gold kredittkort og få reiseforsikring inkludert.

Se mer informasjon om reiseforsikringen her.

 

Sommerparadiset Solvorn, Luster

Vil du oppleve litt historie i sommer kan Solvorn være et alternativ. Dette er en liten perle på det vakre Vestlandet. Her finner du et lite og trivelig sentrum av hvite hus, omringet av høye fjell og med utsikt over Lustrafjorden. I denne lille bygden finner du også Norges eldste hotell, ikoniske Walaker hotell. Fra her kan du gå turer i de omliggende fjellene eller ta fergen til Ornes og besøke Urnes stavkirke. 

 

 

Øyhopping langs kysten av Sogn og Fjordane

Øyhopping er en opplevelse i seg selv. Men du har kanskje ikke tenkt over at du kan gjøre det i Norge også? Langs kysten av Sogn og Fjordane finner du mange små øyer som er verdt et besøk, for eksempel Værlandet og Bulandet. Lei en hytte, rorbu eller sjekk inn på unike havhotell og opplev kysten av Norge på en ny måte.

 

 

Rallarvegen

Aktiv norgesferie i sommer? Å sykle Rallarvegen er et høydepunkt og viser Norsk natur på sitt beste. Start 1000 moh. på Haugastøl og sykle hele veien til Flåm 2 moh. Pakk teltet og ta sykkelferien til nye høyder i eget land. 

 

 

Strandferie på Jæren

Når lengselen etter hvite sandstrender og lange solnedganger blir for stor kan du ta turen til Borestranda på Jæren. Da er det godt å vite at du også kan finne sydenstemningen i Norge. Borestranda er en av Norges største sandstrender som strekker seg over hele 3 km. Stranden er kjent blant surfere på grunn av de høye bølgene og gode surfemuligheter. I tillegg er den kjent for sin hvite, myke sand og vakre solnedganger. 

 

 

Se midnattsolen i Tromsø 

Med gyldne, lave solstråler lager midnattsolen en helt unik stemning i Tromsø i sommermånedene. Solen gir en helt annen stemning enn hva den gjør på dagtid, og er absolutt noe man burde oppleve en gang i livet. 

Her kan du dra på fjellturer, padleturer, byvandring og mer når på døgnet du måtte ønske. Det blir rett og slett ikke mørkt. Mens du er der kan du også sjekke ut den populære Ishavskatedralen.

 

 

Eksotiske Lofoten

Er det et sted hvor du trolig vil finne mange norske turister i år så er det Lofoten. Dette er et turistmål året rundt, og det kommer reisende hit fra hele verden. Det er ikke spesielt vanskelig å skjønne hvorfor dette stedet lokker til seg hundre tusener av turister hvert år. Med sine spisse fjell, store havgap og tradisjonelle fiskevær er øygruppen helt unik. 

Dette er bare 6 av utrolig mange vakre steder rundt om i landet vårt. Husk å bestille norgesferien med Credits Gold kredittkort uansett hvordan du velger å feriere i sommer. Så er du sikret av en av markedets beste reiseforsikringer.

 

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 

Søk nå