Søk
A white desk with a computer and stationary on top.
28.01.2021

5 grunner til å betale nettabonnement med kredittkort

De siste årene har det vært en økning i kjøp av tjenester som abonnementer og apper i Norge. I året som har gått har det kanskje blitt enda mer av streamingtjenester og online abonnementer enn tidligere. Dette gjelder blant annet TV og musikktjenester som Netflix, Viaplay og Spotify, trenings- og avisabonnementer, reise- og transportapper etc. Appene og tjenestene med autotrekk blir flere og flere og det kan være vanskelig å holde kontrollen på hvilke man har til enhver tid. Lar man tjenestene løpe over lenger tid kan det fort bli dyrt. Da kan det være lurt å trekke alle abonnentstjenester fra et kredittkort.

Se også: Derfor bør du bruke kredittkort når du handler på nett

Eks: Kredittbeløp kr. 25 000. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776 for Credits

 

1. Få en bedre oversikt over dine abonnementer

Bruker man kredittkort til å betale for nettabonnement er det lettere å ha oversikt over hvilke abonnement man abonnerer på. Da man som oftest har flere transaksjoner som blir trukket fra brukskonto kan det være lett å miste oversikten over hva man bruker penger på og transaksjonene forsvinner i mengden. Ved å samle alle kjøp av abonnementer på ett kort, vil det være mye enklere å holde kontroll.  Med Credits kredittkort kan man enkelt holde oversikten over alle transaksjoner ved å logge inn på MinSide

 

2. Ha full kontroll på hva du betaler 

Betaler man nettabonnementene med kredittkort er det mye lettere å holde kontrollen over disse utgiftene. Slik kan lettere følge med på hvor mye tjenestene koster deg i måneden. Det vil også være lettere å oppdage om det er noe som ikke stemmer med transaksjonen eller om det er økning i prisen på abonnementene. Med Credits kredittkort får man tilsendt en månedlig faktura med oversikt over alle kjøp for perioden. Man har da mulighet til å ta en gjennomgang og se over at alt stemmer før man betaler. 

 

3. Større sikkerhet

Det vil være en større sikkerhet knyttet til betalinger som er gjennomført med kredittkort. Om det uheldige skulle hende og man blir utsatt for svindel eller andre uforutsette hendelser vil man ved bruk av kredittkort ha en lengre tidsramme til å rette opp i saken. Ved bruk av Credits kredittkort har man inntil 43 rentefrie dager, som betyr at har lengre tid på å tilbakebetale beløpet man har brukt, uten at det påløper renter i perioden.

 

4. Unngå forskuddsbetaling

Ved handel på nett med kredittkort har du mulighet til å betale for appen eller tjenesten først etter leveranse. Skulle du bli utsatt for manglende leveranse eller svindel er tidsrammen for å løse saken lengre om man har betalt med kredittkort. Både Credits Blue og Credits Gold tilbyr inntil 43 dagers rentefri kreditt, som betyr at kunden har lengre tid på å reklamere på uvanlige transaksjoner før den rentefrie perioden utløper. Dette gjør at risikoen for å havne i en vanskelig økonomisk situasjon på grunn av feil ved transaksjon er mindre. Man kan dermed føle seg mer sikker når man betaler for slike tjenester på nett med Credits.

 

5. Alltid penger på kortet

Flere har nok opplevd at kvelden foran tv-en blir satt på vent på grunn av manglende betaling. Det er i grunn fort gjort å rette opp i, men det er kjedelig å møte på i det man er klar for en hyggelig kveld med film og serier da det gjerne tar litt tid å aktivere ditt abonnement igjen. Betaler man apper eller tjenester med sin brukskonto kan det hende transaksjonen blir stoppet av den grunn at man ikke har dekning på kortet. Så lenge man ikke overskrider kredittgrensen vil man ved bruk av kredittkort unngå at betalingen blir stoppet da man alltid har penger tilgjengelig på kortet.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 


Søk nå