Søk

Credits Gold kredittkort

En av markedets beste reiseforsikringer og ID-tyveriforsikring inkludert i kredittkortet. Helt gebyrfritt verden over.

Søk nå

Credits Gold kort oppsummert

 

Credits Gold gir deg fordeler på mange områder. Det har flere forsikringer inkludert, blant annet reiseforsikring, samtidig som det er helt gebyrfritt.
Du betaler heller ingen årsavgift.

 • Helt gebyrfritt - uansett hvor du er i verden
 • Opptil 30% rabatt med eksklusivt fordelsprogram 
 • Omfattende reise- og avbestillingsforsikring inkludert
 • ID-tyveriforsikring inkludert i kredittkortet
 • Fleksibel betaling
 • Ingen årsavgift
 • Inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse
 • Få inntil kr 100.000,- i kredittgrense
 • Kontaktløs kort

 

Søk nå

Opptil 30% rabatt med eksklusivt fordelsprogram 

Omfattende rabattordning med hundrevis av tilbud og rabatter.

Med Credits Gold får du tilgang til et av Norges mest omfattende rabattordninger helt gratis. 

Her får du rabatter på et bredt utvalg butikker, opplevelser, overnatting, velvære, restauranter og netthandel. Rabattordningen er landsdekkende, men har også lokale rabatter nær deg. 

 


Mer informasjon 

   

Omfattende reiseforsikring inkludert

Ta med Credits Gold kredittkort på tur. Betal 50% av reisen med kortet, og du er dekket av Goudas reise- og avbestillingsforsikring.

Ubegrenset sum ved sykdom

Med en 24-timers døgnåpen alarmsentral er hjelpen nær når du trenger den. Alarmsentralen har leger, spesialister, sykepleiere og kriseteam som kan sikre hurtig hjelp.

Inntil kr 10.000,- i egenandel på leiebil på reisen

Reis stressfritt med leiebil. Skulle uhellet være ute er hjelpen du trenger nær. Inntil kr 10.000,- dekkes på egenandel ved skade på leiebil.

Dekning av forsinket bagasje etter 4 timer

Opplever du forsvunnet eller forsinket bagasje, eller flyet ditt er mer enn 4 timer forsinket kan du kreve kompensasjon for dette. Så står du ikke strandet uten nødvendige toalettsaker.

Inntil kr 300.000,- på avbestilling

Det er ikke alt man kan forutse. Skulle du bli rammet av akutt sykdom eller ulykke vil du kunne få dekket inntil kr 300.000,- ved avbestilling av reisen, eller dersom reisen må avbrytes før planlagt på grunn av sykdom.

 


Les vilkårene for reiseforsikringen her

ID-tyveriforsikring inkludert

Å oppleve et ID-tyveri kan for mange være skremmende. Med ID-tyveriforsikring får du blant annet:

 • Telefonassistanse 24 timer i døgnet
 • Utgifter til juridisk assistanse med inntil kr 100.000,- per hendelse

Mer informasjon

Alltid full oversikt

På MinSide får du full oversikt over ditt kredittkort. Her kan du se totalt forbruk, transaksjoner og administrere ditt kredittkort. Du trenger aldri bekymre deg for å glemme pinkoden igjen. På MinSide henter du den enkelt når du trenger det.

Logg inn på MinSide her

     

Moderne, enkelt og gebyrfritt.

Et kredittkort for deg som forventer litt mer. Med Credits Gold får du tilgang til en rekke fordeler både på ferie og til hverdags.

Tips og råd

Søk nå og få ditt
Credits Gold

Credits Gold er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 

Søk nå

Har du flere spørsmål?

Det betyr at det ikke koster deg noe ekstra å ha kortet eller betale varer og tjenester. Dersom du tar ut penger i minibank legger vi ikke til gebyrer, og det er heller ingen årsavgift på kortet.

Det vil si at du får låne beløpet du benytter uten at det påløper renter inntil 43 dager. Hvor lang rentefri periode du får avhenger av når i fakturaperioden du kjøper varen. Renteperioden beregnes sånn: Dagen i fakturaperioden du benytter beløpet + antall dager frem til fakturaforfall. Forfallet er fast den 12 hver mnd.

Å sende inn en søknad om kredittkort hos oss er helt uforpliktende. Du kan motta ditt tilbud og deretter vurdere om du ønsker kortet.

For å søke om kort må du fylle ut et søknadsskjema for enten Credits Gold eller Credits Blue. Din søknad behandles fortløpende, og du vil få svar innen kort tid. Vanligvis tar det ikke lenger enn 15 min før du får svar på din søknad.

Etter din søknad er innvilget og du har signert for kortet med din BankID vil du motta kortet mellom 5-10 virkedager.

Nei dessverre. Du kan bare ha ett kredittkort fra Credits.

Hver sak er individuell, så det er mange faktorer som spiller inn på hvem som får kredittkort. I hovedsak må disse vilkårene være oppfylt: over 18 år, ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassogjeld og ha folkeregistrert adresse i Norge